Advies & Coaching

Kom je er even niet meer uit?

Heb je het idee dat jij en je hond niet op een lijn zitten? Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd? Ik ga graag met je in gesprek om samen te kijken naar waar het probleem zit. Inzicht en Bach bloesems kunnen je een heel eind verder helpen op je pad en in de relatie met je hond

Hoe verloopt een behandeling

De behandeling verloopt bij iedere dier anders. Dit is afhankelijk van zoveel factoren dat het niet mogelijk is om hier vooraf uitspraken over te doen. Wanneer de adviezen maar half worden opgevolgd is de kans van slagen natuurlijk een stuk kleiner, het gaat juist om de totale behandeling.

Behandelduur
Voor de duur van de behandeling staat bij Bach Therapie gemiddeld 1 maand per levensjaar waarin het probleem aanwezig was of ontwikkelde. Een probleem ontstaat niet zomaar ineens en is ook niet zomaar opgelost. Een antibioticakuur doet dit soms wel denken, maar in hoeverre is het probleem nu weg en niet onderdrukt? Voor werkelijke genezing is geduld nodig!

Mens en dier
Jij als eigenaar of verzorger speelt een hele belangrijke rol in het gedrag en de gezondheid van je dier. Het is meestal zinvol om je eigen gedrag, gedachtes, gemoed en fysieke gesteldheid ook onder de loep te nemen. Wanneer jouw kijk op de situatie veranderd en jouw aanpak veranderd, kan dit een wereld van verschil geven. Samen aan de Bach Bloesems is dus ook helemaal niet vreemd.

Dit hoeft natuurlijk niet. We kunnen ook alleen je dier bespreken en kijken hoever we daarmee komen.

Resultaat
Er zijn zoveel mensen die met geduld en liefde, hun dier geweldig ondersteunen om de balans terug vinden. Het gaat niet vanzelf en met alleen middelen kom je er vaak niet. Maar met geduld, liefde, middelen en de juiste aanpak of het juiste inzicht kun je heel ver komen!